Главная » 2013 » Травень » 07
               День Перемоги – це можливість віддати світлу пам'ять загиблим та засвідчити повагу і шану живим ветеранам. Тим, хто поліг у горнилі боїв, хто кров’ю своєю скропив землю, тим, хто пройшов крізь лихо, голод і холод, хто вижив у тій смертельній війні працівники Віньковецької ЦРБ в переддень Дня Перемоги присвятили свято воєнної пісні «Нас надихають подвиги героїв». Пісні, яка давала сили солдатам, коли вже сил не було, пісні, яку боялись гітлерівські кати, пісні, що допомогла нашим бійцям дійти до Берліна і встановити над Рейхстагом Прапор Перемоги.
            Пісні воєнних років! Від найперших залпів і вибухів і до переможного травневого салюту, через усю війну крокували вони в бойовому солдатському строю. Вони ніколи не підуть у небуття, поки їх знають і спів ... Читати далі »
Просмотров: 967 | Добавил: VCRB | Дата: 07-05-2013

        7 травня відбулася значима подія для нашого селища, адже в читальній залі Віньковецької центральної районної бібліотеки відкрилась персональна виставка живопису та графіки «Співучі кольори Вікторії Садлій». Вікторія уродженка Віньковець, які щедрі на природу і добрих людей. Хист до малювання у неї помітила мати, і любов до відтворення краси світу фарбами з дитячих років не полишала Вікторію, а йшла паралельно з визначенням мети життя та професійним зростанням. Нині пані Вікторія працює у Віньковецькій ЦРБ на посаді художника-оформлювача, а малювання стало захопленням та способом самовираження. 
           На святі з вітальним словом виступили: заступник голови Віньковецької районної державної адміністрації В.Барвінок, заступник голови Віньковецької районної ради О.Т ... Читати далі »
Просмотров: 708 | Добавил: VCRB | Дата: 07-05-2013