Главная » 2014 » Лютий » 18
     Давно відгриміли залпи Великої Вітчизняної війни, але про неї продовжують згадувати, розповідати. І згадують, і розповідають по-різному.
       У нашому житті взагалі є особливість - чим далі плине час війни, тим більше ми цікавимося нею, турбуємося про збереження у пам’яті підростаючого покоління страшних подій тих років. А допомагають нам у цьому самі люди – учасники бойових дій, колишні партизани, ті, що працювали в тилу, художні, історичні і документальні книги, фотоальбоми, фільми.
      На відзначення 70-річчя з часу визволення Віньковеччини від німецько-фашистських загарбників 18 лютого у читальній залі Віньковецької ЦРБ проведено  годину пам'яті «Вічна слава, вічна пам’ять», на яку було запрошено ветерана Великої Вітчизняної війни І.С.Бородатого. Учасники заходу, у ... Читати далі »
Просмотров: 605 | Добавил: VCRB | Дата: 18-02-2014

     18 лютого 2014 року у районному будинку культури проведено підсумкову нараду працівників галузі культури за 2013 рік. В її роботі взяли участь заступник голови районної ради Троян О.В., начальник відділу культури райдержадміністрації Коваль Є.М., голова районної профспілкової організації працівників культури Максудова Н.В., клубні та бібліотечні працівники району, колектив дитячої школи мистецтв. 
      На нараді було проаналізовано соціокультурну та фінансово-господарську діяльність закладів культури у 2013 році. Із звітом про підсумки діяльності установ виступила начальник відділу культури Коваль Є.М. Про свої здобутки звітували: директор ЦБС Нетреба Л.М., директор ДШМ Бідюк І.М., директор РБК Ялтусевич О.М. Коваль Є.М. окреслила основні напрямки роботи та завдання, над якими будуть працювати заклади культури у 2014 ... Читати далі »
Просмотров: 420 | Добавил: VCRB | Дата: 18-02-2014