Главная » 2015 » Квітень » 29
     У наш час, у зв’язку з орієнтацією діяльності бібліотеки на потреби жителів громади, приділенням особливої уваги забезпеченню їхніх інформаційних, культурних, соціальних, побутових запитів, створюється образ бібліотеки як центру громадського життя і культурного спілкування.
     Якими мають бути сучасні українські публічні бібліотеки? Як організувати роботу бібліотеки, щоб вона відповідала інтересам місцевої громади, продовжувала займати належне місце в соціокультурній інфраструктурі свого регіону? – про це йшла мова на районному семінарі бібліотечних працівників «Основи діяльності сільських бібліотек: сучасні технології в бібліотечному обслуговуванні жителів села», який відбувся ... Читати далі »
Просмотров: 562 | Добавил: VCRB | Дата: 29-04-2015

     «Поінформована громада - демократична країна» - саме під такою назвою проведено тренінг під час проведення районного семінар бібліотечних працівників «Основи діяльності сільських бібліотек: сучасні технології в бібліотечному обслуговуванні жителів села», який відбувся 29 квітня на базі Карачіївецької сільської бібліотеки. 
     Під час тренінгу бібліограф-краєзнавець М.Жук ознайомила часників із новим проектом з розвитку електронного урядування Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки імені Миколи Островського. 
Просмотров: 521 | Добавил: VCRB | Дата: 29-04-2015