Главная » 2017 » Березень » 31
Світлана Талан пише романи в жанрі «реальних історій», які їй підказує саме життя. Всі її твори на гостросоціальну тематику. Незмінним залишається одне: головна героїня її книг – жінка-українка, сильна духом, зворушлива, ніжна, чуттєва, яка іноді помиляється, але її завжди веде за собою любов: до чоловіка, до дітей, до Батьківщини.

Пані Світлана – жінка дуже цілеспрямована, відверта, з сильним характером. Такі ж і її твори, головна ідея яких – навіть у найскладніших життєвих ситуаціях треба залишатися людиною…

 
Просмотров: 417 | Добавил: VCRB | Дата: 31-03-2017

    Березень та квітень – час повернення з вирію у рідні краї перелітних птахів, які з прадавніх часів символізували для наших предків настання весни та закінчення зимових холодів. 22 березня, на Сорок Святих, існував звичай пекти з тіста «жайворонків», ніби прискорюючи приліт пташок та наближення тепла. Діти й дорослі підкидали спечених «жайворонків» у повітря, вигукуючи: «Жайворонки, прилетіте, весну-красну принесіте!». Також пов’язаний з птахами ще один весняний день – 1 квітня, коли у всьому світі відзначається День птахів – міжнародне екологічне свято, що проходить в межах програми ЮНЕСКО «Людина і біосфера».
... Читати далі »
Просмотров: 469 | Добавил: VCRB | Дата: 31-03-2017