Главная » 2019 » Березень » 29
28 березня у читальній залі РДБ відбувся практикум  для працівник публічних книгозбірень району «Клуби за інтересами: час  нових підходів».
Присутні бібліотекарі району ознайомилися з консультаціями, методичними рекомендаціями, які підготували працівники ЦРБ,  та обмінялися власним досвідом діяльнсті у книгозбірнях клубів за інтекресами та об'єднань.
Під час практикуму підбили підсумки виконаної роботи та надали методичні рекомендації щодо заходів, які планується провести найближчим часом.
Просмотров: 379 | Добавил: VCRB | Дата: 29-03-2019

     У 2019 році будуть відзначатися одразу кілька Мазепинських річниць, тобто 380 років з дня його народження і 310 років від дня смерті.
   З цієї нагоди в читальній залі Віньковецької РДБ згадували багатогранну, непересічну особистість, мабуть, найзагадковішого гетьмана Лівобережної України Івана Степановича Мазепу.
     І.Мазепа був першим українським гетьманом, який незмінно тримав гетьманську булаву протягом майже 22 років (8081 днів). Цей період характеризувався економічним розвитком України-Гетьманщини, стабілізацією соціальної ситуації, піднесенням церковно-релігійного життя та культури.
... Читати далі »
Просмотров: 289 | Добавил: VCRB | Дата: 29-03-2019