Главная » 2020 » Лютий » 15
   Весь світ, а разом з ним і Україна 14 лютого святкують День святого Валентина або День всіх закоханих. У цього дня багато і прихильників, і противників. Перші обожнюють рожево-плюшеву атрибутику та інші «ніжності», а другі бачать у святі маркетинговий хід і елемент масової культури.    Його святкують майже в усіх країнах світу, видозмінюючи при цьому форми святкування та постійно вносячи все нові й нові атрибути свята. Незмінним цього дня залишається лише одне – прагнення приділити якомога більше уваги своїй другій половинці.
   А для працівників центральної районної бібліотеки та районної дитя ... Читати далі »
Просмотров: 378 | Добавил: VCRB | Дата: 15-02-2020

    14 лютого, у День всіх закоханих, людство святкує також і одне з наймолодших свят у календарі − Міжнародний день дарування книг, яке англійською звучить як International Book Giving Day.
   Його започаткувала американка Еммі Бродмуру 2012 році. Ідею підказав їй маленький син, який запитав маму, чому немає особливого дня, коли люди дарують один одному книги.
     Цього дня прийнято дарувати книги рідним, друзям і знайомим. А також у цей день дарують книги… бібліотекам. Не стала виключенням Віньковецька центральна районна бібліотека, яка отримала багатотомне видання Олеся ... Читати далі »
Просмотров: 228 | Добавил: VCRB | Дата: 15-02-2020