Главная » Архів новин
    Сьогодні уже важко уявити свій день без використання сучасних комп’ютерних технологій. Комп’ютер є засобом зв’язку, спілкування, пізнання, роботи, дозвілля і т. д. На ринку професій з’явилось безліч професій, які пов’язані з ІТ-технологіями: програмісти, системні адміністратори, HTML-верстальники, розробники веб-додатків, гейм-дизайнери, SMM-спеціалісти… Голова йде обертом від нових і, що гріха таїти, часто-густо зовсім незрозумілих слів.
   Але ми не зупиняємось на місці та не пасуємо перед труднощами. Щодня знаходимо все нові можливості для навчання та підвищення свого рівня знань.& ... Читати далі »
Просмотров: 373 | Добавил: VCRB | Дата: 08-10-2018

7 жовтня о 10.00 год. в рамках Тижня кодування ЄС в Інтернет-центрі Віньковецької районної дитячої бібліотеки для учнівської молоді селища проводитиметься стартовий день кодування «Code start у бібліотеці» Для учасників захід буде проходити в он-лайн режимі з Хмельницькою ОУНБ, яка у партнерстві з обласним відділенням Української Бібліотечної Асоціації отримала від німецької благодійної організації Haus des Stiftens gGmbH та Ресурсного центру розвитку громадських ... Читати далі »
Просмотров: 326 | Добавил: VCRB | Дата: 04-10-2018

      Сьогодні в Україні відзначається День ветеранів і людей похилого віку.
 
    Ветеранську організацію Віньковеччини  привітав голова Віньковецької районної ради А.П.Ходюк. Він виразив ветеранам слова глибокої вдячності і шани та побажав мирного неба над головою, міцного здоров’я, довгих років життя, добра, злагоди і життєвих гараздів.

   
У захо ... Читати далі »
Просмотров: 351 | Добавил: VCRB | Дата: 01-10-2018

      28 вересня 2018 року, з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек в Віньковецькій  районній дитячій бібліотеці   відбулася нарада бібліотечних працівників Віньковецького району.
 
 З привітальними словами та словами вдячності виступили начальник відділу культури райдержадміністрації О.В.Слишинська, директор Віньковецької централізованої бібліотечної системи Л.МНетреба.

... Читати далі »
Просмотров: 402 | Добавил: VCRB | Дата: 29-09-2018

   Жити з любов'ю і добротою у серці – це великий дар Божий, який даний не кожному; жити з посмішкою на обличчі, незважаючи на перешкоди чи проблеми – це велика внутрішня сила, якою наділені особливі люди. 
   25 вересня 2018 р. саме такі люди зібралися у читальній залі районної дитячої бібліотеки на  святкову зустріч, ініційовану територіальним центром соціального обслуговування, директор Т.Главацька, з нагоди 85-ї річниці створення Всеукраїнської організації інвалідів «Українське товариство сліпих» та 60-річчя Дунаєвецької ТПО УТОС.
... Читати далі »
Просмотров: 349 | Добавил: VCRB | Дата: 25-09-2018

   Гордієнко Я. Errare humanum est: 50 нарисів з українського примарознавства / Я.Гордієнко. – Київ : Дуліби, 2016. – 210 с. – (Великі містифікації).

   Видання п’ятдесяти нарисів Якова Гордієнка з українського «примарознавства» “Errare humanum est” (з лат. – Людині властиво помилятися), відкриває нову науково-популярну, або, як зараз модно казати, нон-фікшн серію видавництва «Дуліби» «Великі містифікації».
 Серія «Великі містифікації»  розрахована на людей, що думають. Думають, захоплюют ... Читати далі »
Просмотров: 250 | Добавил: VCRB | Дата: 21-09-2018

     «Найкраще те місто, де живуть щасливі люди» — ці слова всесвітньовідомого письменника Еріха Марії Ремарка передають особливу атмосферу нашого невеликого містечка Віньківці. У такі свята, як день народження рідного селища, а особливо такої знаменної дати, як 525-річчя, кожен відчуває себе частиною великої дружньої родини.
      Віньковечиина може пишатися тим, що у ньому народжуються і зростають покоління талановитих, мудрих, високопрофесійних і працелюбних людей, які примножують його славу далеко за межами області і України.
    І ось 16 в ... Читати далі »
Просмотров: 570 | Добавил: VCRB | Дата: 17-09-2018

Загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!» реалізується Міністерством юстиції України за підтримки Програми Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) "Нове правосуддя" у співпраці з системою безоплатної правової допомоги та територіальними органами юстиції.
Мета проекту – підвищити юридичну грамотність українців та сформувати нову правову культуру в суспільстві. Це масштабна реформа правової свідомості, яка забезпечить сталий розвиток України як сучасної демократичної держави. Проект не лише інформуємо громадян про їхні права, а й навчає як ці права за ... Читати далі »
Просмотров: 348 | Добавил: VCRB | Дата: 01-09-2018

А я дивлюсь у іншій площині,
Бо Україна є – aeterna,
Ніхто не дасть і не поверне
Нічого нам у наші дні.
Хто хоче, хай рахує зерна,
Хто хоче – землі віддає.
А Україна є – етерна,
Єдина є і вічна є!
Петро Свенцицький

Порода: Антологія українських письменників Донбасу / упоряд. В.Білявського,  М.Григорова.; передмов. І.Дзюби. – Київ: Легенда, 2017. – 384 с.

До антології увій ... Читати далі »
Просмотров: 276 | Добавил: VCRB | Дата: 17-08-2018

     Відповідно до Указу Президента України № 668/2008 від 25 липня 2008 року День хрещення Київської Русі був оголошений державним святом України і відзначається 28 липня - у день пам’яті князя Володимира - хрестителя Київської Русі.
    Хрещення Русі — процес прийняття і поширення християнства у Київській Русі. Ключова подія — масове хрещення у 988 році мешканців Києва, а згодом інших міст держави князем Володимиром I Святославовичем, у результаті чого християнство стало провідною релігією на Русі.
   До 1030-річчя з Дня хрещення Київської Русі працівники центральної районної бібліоте ... Читати далі »
Просмотров: 457 | Добавил: VCRB | Дата: 27-07-2018

« 1 2 ... 37 38 39 40 41 ... 78 79 »