Главная » 2022 » Липень » 29 » Бібліотечна п'ятниця запрошує
15:32
Бібліотечна п'ятниця запрошує
Війна повністю змінила життя українців, забравши відчуття безпеки й певності, що позначилось у багатьох на емоційному стані.
Діти, що поступово перетворюються на дорослих, розуміють більше ніж малеча. Тривожність притаманна підліткам навіть у мирний час, а в період війни вони стають особливо вразливі - навколо емоційна нестабільність, інформаційний тиск, всередині гормональний переполох і безліч суперечностей. Почуття напруги та тривожності стає досить частим явищем. Впоратися з психологічним навантаженням, яке вони зараз переживають, — це справжній виклик. Що робити в цій ситуації?
Саме про це ми поговорили на традиційній п'ятничній зустрічі. Розглянули декілька прийомів, завдяки яким можна зняти напругу, гнів і позбутися роздратування. Найдієвішим може бути перемикання на інший вид діяльності - пов'язаний з руховою активністю, що вимагає фізичної напруги, завдяки якій спалюється адреналін, а техніки "заземлення" - прекрасні інструменти, які використовуються для саморегуляції в моменти стресу і тривоги.
А далі на учасників зустрічі, щоб відволіктися від стресових подій, чекав перегляд цікавого українського фільму в стилі "мюзикл" "Гуцулка Ксеня".

 
Просмотров: 116 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0