Главная » 2016 » Серпень » 19 » Бібліотечні сутінки
09:21
Бібліотечні сутінки
«Бібліотечні сутінки» стають все більш популярним серед користувачів різного віку форматом бібліотечного заходу, який обумовлений часом проведення – ввечері, по закінченні робочого дня з відчиненими дверима та з необмеженою кількістю учасників.   

Для відвідувачів підготовили пізнавальні та розважальні заходи. Цього вечора можна було порушити золоте правило усіх книгосховищ про те, що в бібліотеці має бути тиша. Під час трьохгодинного марафону (з 19.00 до 22.00) захоплюючих заходів можна було не тільки почитати улюблені книги, а й поспілкуватися в неформальній обстановці з цікавими людьми, поділитися новинами, і розширити коло друзів.  

На літ.-муз композиції «Під зорею Франкового слова» пролунали цікаві доповіді про життя та творчість І.Я.Франка та його поетичні твори. До уваги присутніх була представлена виставка книг«Іван Франко – письменник, мислитель, громадянин».  


На зустрічі «Чарівний світ захоплень» гості мали унікальну можливість поспілкуватися з фотографом В.Годованим та ознайомитися з світлинами фотомайстра.

Розкрити свої творчі здібності саме напередодні Спаса допоміг майстер-клас з карвінгу (святкова нарізка фруктів).


 
           
Просмотров: 529 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 5.0/1