Главная » 2019 » Вересень » 27 » Бібліотекарі відзначила своє професійне свято
16:28
Бібліотекарі відзначила своє професійне свято
  29 вересня  у читальній залі центральної районної бібліотеки пройшли урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек.

  На свято завітали заступник голови райдержадміністрації Л.Коваль, начальник відділу культури О.Слишинська, які знайшли теплі, щирі слова на адресу бібліотекарів, підкресливши важливість їхньої праці, здобутки та побажали здійснення всіх планів, особистого здоров’я, щастя, сімейного затишку, миру та всіх гараздів.

  Олена Вікторівна також вручила грамоти відділу культури працівникам – О.Шпак і О.Садловській.
  Зі словами привітань виступили гості: П.Староста, голова районної літературної спілки «Огневежа»; заступник редактора районної газети "Сільські новини" В.Костишен;  В.Шевчук, одна із найстарших, найактивніших читачів (до речі, Валентині Яківні вручили грамоту, символічну медаль «Заслужений користувач Віньковецької ЦРБ»); ветеран бібліотечної справи Гринькевич М.А.
  За результатами експрес-дослідження, яке було проведено працівниками районної дитячої бібліотеки, грамотою відділу культури і медаллю «Найактивніший читач районної дитячої бібліотеки» нагороджено Шевченко Андрія, який лише за цей рік прочитав понад 76 книг. Андрій навчається у шостому класі Подолянського НВК і його спектр інтересів у читанні надзвичайно різноманітний. Також Андрійко посів друге місце у районному етапі конкурсу «Лідер читання 2019», та з таким завзяттям до читання, безумовно, попереду його очікує ще безліч перемог!
  Коротким та емоційно змістовним було вітальне слово директора ЦРБ, господині цього заходу, берегині бібліотечної родини С.Кушнір, яка щиро дякувала всім колегам за роботу, побажала їм усього найкращого. Світлана Василівна презентувала кожному присутньому невеликий сувенір на згадку про цей день.
  Ведучі – М.Жук та Л.Матковська – змогли органічно поєднати офіціоз свята з душевним спілкуванням із публікою, додавши неабияку долю гумору.

  Були названі імена усіх працівників бібліотечної системи, а ті хто недавно вступив до їхніх лав, навіть складали жартівливу присягу на вірність професії.
  Музичні вітання подарували Б.Гарбуз, методист РБК,  І.Кукурудзи, викладач ДШМ, які визвали не тільки бурхливі аплодисменти, а й зачепили (декого до сліз) за душу.
   Учасники  свята також мали змогу помилуватись чудовими вишитими іконами, вишитим одягом, картинами та ескізами на виставці "Бібліотечних рук творіння", яку презентували працівники ЦРБ та РДБ.
      
 

Просмотров: 248 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0