Главная » 2017 » Серпень » 3 » Бібліотеку захопила мафія!
10:51
Бібліотеку захопила мафія!
    А ви чули? У середу, 2 серпня, мафія захопила бібліотеку! Та лякатись не потрібно! То була не справжня мафія, а прихильники однойменної інтелектуальної гри "Мафія". Саме фанати найбільш популярної гри останнього сторіччя зібралися в читальній залі Віньковецької ЦРБ за філіжанкою ароматної кави.

     Але перед цим для розминки працівники бібліотеки запропонували взяти участь у інтелектуальній вікторині "Відгадай автора та назву твору за кримінальним сюжетом". І всі присутні показали справжню ерудованість та справились із нелегким завданням. А  гість зустрічі лейтенант поліції Оксана Побережна, дільничний офіцер поліції Віньковецького відділення поліції прокоментувала, яку відповідальність понесуть герої творів за вчинені злочини відповідно до Кримінального кодексу України.  

    Бібліотекар ЦРБ Лариса Баранюк зробила експрес-презентацію книжкової виставки "Загадковий, інтригуючий, карколомний детектив", на якій представлені кращі зразки творів детективного жанру від майстрів пера України та світу.
    Зустріч відбулась у невимушеній та відкритій атмосфері. А за грою години пролетіли, наче одна  хвилина. Але якщо ви не змогли відвідати нашу бібліотеку та потрапити у тенета "Мафії", не засмучуйтесь, зустріч такого формату - не остання!

 
         
Просмотров: 416 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 5.0/1