Главная » 2016 » Липень » 27 » Семінар бібліотечних працівників «Можливості Інтернету для повного і якісного задоволення інформаційних потреб сучасних користувачів»
16:13
Семінар бібліотечних працівників «Можливості Інтернету для повного і якісного задоволення інформаційних потреб сучасних користувачів»
    Більше 20 сільських бібліотекарів району з’їхались до села Мд.-Олександрівський 27 липня 2016 року, щоб обговорити спільні проблеми та поділитись історіями успіху в бібліотечній роботі під час районного семінару бібліотечних працівників «Можливості Інтернету для повного і якісного задоволення інформаційних потреб сучасних користувачів».    
    Гостей на ганку бібліотеки урочисто зустрічали сільський голова Слишинська Г.М. і найактивніші маленькі читачі та вручили коровай, а завідуюча бібліотекою Тарасюк В,А. провела екскурсію. Колеги багато фотографували оформлення тематичних поличок, виставки-інсталяції, дитячу кімнату, ставили безліч запитань бібліотекарю.
    На робочий лад присутні налаштувалися у приміщенні ЗОШ, де з вітальними словами до учасниць семінару звернулася директор Мд.-Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст. Дурдас П.К., яка презентувала краєзнавчий музей. Особливу насолоду присутні отримали від концертної програми у виконанні талановитої учнівської молоді.  

   Активні, творчі, справжні професіонали своєї справи бібліотекарі-учасниці семінару розповідали про свою роботу. А розповісти було про що, бо бібліотекарі сіл Дашківці, Карижин, Говори, Станіславівка уже мають досвід із впровадження інноваційних послуг та роботи із громадою.
   Час, відведений на проведення семінару сплинув занадто швидко. Впродовж дня гостей супроводжували начальник відділу культури В.І.Гордун, сільський голова с.Мд.Олександрівський Г.М.Слишинська, директор ЦБС Л.Нетреба. Сільські бібліотекарі наповнені гарними враженнями, новими ідеями та новими друзями, повернулись до своїх бібліотек.


                                                 
Просмотров: 554 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 5.0/1