Главная » 2019 » Грудень » 11 » ЧИТАТИ – ЦЕ КРУТО! ПРИЄДНУЙТЕСЬ!
10:27
ЧИТАТИ – ЦЕ КРУТО! ПРИЄДНУЙТЕСЬ!
  Не секрет, що найбільшою цінністю і гордістю для бібліотеки є її фонди, а в бібліотечних фондах перше і почесне місце займають книги. А кожна нова книга у бібліотеці - це подія, це завжди таємниця і знайомство, здатне принести ні з чим незрівнянне задоволення. Нова книга має неповторний запах, приємна на дотик, таємнича за змістом. І познайоми із ними та запросити у своє коло завзятих книгоманів ми намагаємось  усіх!
 10 грудня до нашої біблоітеки завітади працівники ДНЗ №2 "Колобок" на День нової книги "Дегустація книжкових новинок".
   Бібліотекар ознайомила присутніх з сучасними українськими авторами, з книгами зарубіжних авторів в перекладах на українську мову, з новинками краєзнавчої літератури, новими навчальними посібниками і підручниками.
   Одним словом, кожен відвідувач бібліотеки зможе знайти для себе щось цікаве, потрібне і важливе серед розмаїття нової літератури, яка надійшла до нашої книгозбірні.
   Наш колектив переконаний, що книга, незважаючи на високі новітні технології, які так стрімко увійшли в наше життя, залишатиметься хорошим другом, читання даруватиме радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового і непізнаного.
   Тож чекаємо на вас за нашою незмінною адресою.
  Хай майбутні новорічно-різдвяні свята пройдуть для вас разом з цікавим та захоплюючим світом книжкових пригод!
 
Просмотров: 236 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0