Главная » 2020 » Травень » 16 » День Європи онлайн!
15:20
День Європи онлайн!
Президент нашої держави оголосив 2020-й  Роком Європи в Україні. Також з 2003 року третьої суботи травня в Україні відзначається День Європи відповідно до Указу Президента № 339/2003 від 19 квітня 2003 року. У 2020 році День Європи в Україні припадає на 16 травня.
В рамках відзначення Дня Європи користувачі нашої бібліотеки прийняли участь у онлайн-вікторині "Все про Європу". Під час вікторини, ми не лише перевірили свої знання, але й дізнались багато цікавого про цінності, інституції та життя в ЄС, культуру і спорт, інновації та розвиток Євросоюзу, про знаних українців в об’єднаній Європі.
Під час Дня Європи ми активно використовували платформу Представництва ЄС в Україні та заробляли квізкоіни – внутрішню валюту вікторини, які можна обміняти на сувеніри від Представництва ЄС в Україні.
Крім того, учасники мали змогу ознайомитись із книжковою виставкою "Літературознавчий квиток Європою" та розповісти про свого улюбленого європейського письменники, поділитись враженнями про останні прочитані книги.
  
Просмотров: 227 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0