Главная » 2013 » Липень » 26 » День інформації «Парад книг 2013 року»
14:54
День інформації «Парад книг 2013 року»

Кожна нова книга в бібліотеці – це подія, це завжди таємниця і знайомство, здатне принести ні з чим незрівнянне задоволення. Саме з цією метою 26 липня  в Віньковецькій  центральній районній бібліотеці  пройшов  День інформації «Парад книг 2013 року». Бібліотека презентувала користувачам свої нові надходження. До уваги відвідувачів було запропоновано близько  97 екземплярів друкованих видань.

Зокрема була презентована книжкова виставка  «Читайте в ХХІ столітті».  В рамках Дня проведено історичний екскурс «Від лицарів степу до правителів України :гетьмани України – Русі».   Відвідувачі заходу мали можливість ознайомитись з підбіркою книг з інформатики для «чайників» від видавництва «И. Д. Вильямс»  - партнера з постачання книг для бібліотек, які отримали гранти в рамках програми «Бібліоміст» Фундації Білла та Мелінди Гейтс.                                                                                                 

              Надзвичайно цікавим був інформ-перегляд «Знайомтесь: серія «Карта світу»», який організувала і провела бібліотекар Л. Баранюк.

Вона ознайомила присутніх з серією, яка  включає в себе кращі зразки сучасної європейської та світової прози кінця ХХ – початку ХХІ століття в українському перекладі. Також до уваги читачів  нові книги суспільно-політичного та гуманітарного характеру, новинки художньої  літератури . 

Бібліотекарі дуже раді такому оновленню, адже тепер зможуть задовольнити вибагливий смак читачів. І хоча у бібліотеці  працює мережа Інтернет, все ж свій дух «сховища безцінного багатства слова» вона ретельно оберігає.  

Просмотров: 571 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0