Главная » 2019 » Листопад » 28 » День теорії і практики
10:19
День теорії і практики
27 листопада у центральній районній бібліотеці відбувся День теорії і практики "Видання публічної бібліотеки: різновиди та методика створення" для працівників публічних бібліотек району.
Про біліотеки, як інформаційні центри, якісне задоволення потреб громади та пріоритети діяльності сучасних бібліотек вели розмову директор ЦРБ С.Кушнір та провідний методист І.Мельник.
На навчально-практичних заняттях розглядалися питання: "Різновиди видань публічної бібліотеки", "Сучасні програми для оформлення та випуску друкованої продукції", "Методика складання бібліографічного опису", "Різновиди інформаційно-бібліографічних списків для дітей", "УДК: особливості шифрування". Консультації підготували провідний бібліотекар Г.Слишинська та заступник директора по роботі з дітьми Л.Матковська.
 Бібліограф-краєзнавець М.Жук наголосили на тому, що головна мета сучасних книгозбірень – це забезпечення інформаційних потреб як реальних, так і потенційних користувачів, використовуючи при цьому різні види і форми інформаційного обслуговування, відмітила важливу роль довідково-бібліографічного апарату у цьому процесі.
Підводячи підсумок семінару директор С.Кушнір сказала: "Завдяки професійному навчанню працівники книгозбірень набувають якостей сучасного фахівця, а це перш за все компетентність, здатність до організації роботи та її якісного планування, спрямованість на співпрацю, вміння своєчасно вносити корективи у свою діяльність".
 
Просмотров: 229 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0