Главная » 2016 » Червень » 30 » День теорії і практики "Зроби бібліотеку привабливою"
16:41
День теорії і практики "Зроби бібліотеку привабливою"

    Підвищення фахового рівня працівників бібліотек було і залишається актуальним питанням.
    З плином часу змінюються завдання, форми і методи роботи, удосконалюються технології.
   
Сьогодення вимагає від фахівців засвоєння нових знань і навичок бо нині, через помітне скорочення фінансування, бібліотекам доводиться шукати шляхи і способи більш ретельного використання своїх ресурсів.
    Саме цій проблемі був присвячений День теорії і практики "Зроби бібліотеку привабливою", що відбувся у 30 червня у читальній залі центральної районної бібліотеки.
    Відкрила захід Л.М.Нетреба – директор ЦБС, яка у своєму виступі розкрила пріоритети сучасних бібліотек, акцентуючи увагу на тому, що для ефективної діяльності необхідно оволодівати новими знаннями, вміннями та навичками. Підтримувати професійну компетентність. 
    Працівники центральної районної бібліотеки та районної бібліотеки для дітей поділились ідеями для створення привабливого простору публічної бібліотеки. Фото-сюжети слайд-презентації,  показали бібліотекарям можливі шляхи та зразки втілення нових методів і форм обслуговування користувачів в практику сучасних бібліотек.  

    У рамках Дня відбувся професійний діалог, учасники якого поділилися досвідом своєї роботи з користувачами різних категорій, обговорили проблеми, що їх хвилюють.
    Працівники бібліотек Віньковцької ЦБС завжди відрізнялися своєю креативністю, здатністю впровадити в практику нові форми популяризації книг, намагаючись при цьому підтримувати баланс між необхідністю інновацій і збереженням цінних бібліотечних традицій. 

Просмотров: 530 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0