Главная » 2013 » Лютий » 15 » День вшанування учасників бойових дій на території інших держав
17:20
День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

         Нам інколи говорять, що Афганістан це наше минуле, для одних – героїчне, для інших – трагічне. Але ми не погоджуємось з цим штампом. Афганістан став долею багатьох українських сімей, зі своїми героїчними і трагічними подіями. Ввійшов в наше життя і залишиться в ньому назавжди. Він залишиться в серцях нинішніх поколінь, а пам'ять для прийдешніх збережуть  документальні хронічки, художні фільми, книги…

        15 лютого 2013 року у районному будинку культури відбувся вечір пам'яті «І пам'ять оживе вогнем пекучих ран» з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, в якому взяли участь представники районної влади: заступник голови райдержадміністрації В.Барвінок, голова районної ради В.Бурківський, військовий комісар О.Мельник, селищний голова В.Ананчук , воїни-інтернаціоналісти та жителі селища.

           

      Перед  учасниками заходу виступили представники влади і голова Віньковецької районної організації Української спілки ветеранів Афганістану А.Коваль. Свої музичні номери воїнам-афганцями подарували викладачі ДШМ І.Кукурудза та І.Матус, методист РБК А.Біла та учениці Віньковецького НВК А.Галкіна та Л.Токар. 

         

      Крім  того,  Ш.Юськовою, бібліотекарем І категорії  Віньковецької районної бібліотеки,  проведено презентацію книг  «Генерал Петро Шкідченко»( укладач С.Бабаков),  О.Дмитренко «Аіст:  сильніший від смерті» та І.Моісеєнко «Сектор обстрілу «Аісти».

                 

Просмотров: 642 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0