Главная » 2016 » Грудень » 2 » Година спілкування «Крок у доросле життя»
13:53
Година спілкування «Крок у доросле життя»
Мої права – це обов’язки інших;
права інших – це мої обов’язки.

В сьогоднішньому світі руйнуються ідеали, летять з п'єдесталів пам'ятники, в країні йде війна. Серед загальної напруги у суспільстві залишається не так вже й багато цінностей, серед яких є сім'я. Сім'я, дім - це «моя фортеця», яка не піддається віянням самого лихого часу! Це світ, де збереглися і панують у стосунках людей любов, безкорисливість, відданість і самопожертва.

Саме в ключі морально-правового виховання було проведеного годину спілкування «Крок у доросле життя» для старшокласників Віньковецького НВК.

Віктор Кубов, головний спеціаліст Віньковецького бюро правової допомоги, зазначив, що зародження сім'ї, як основи формування нової гілки родинного дерева, починається з укладення шлюбу, що є союзом жінки та чоловіка, зареєстрований у державному органі реєстрації актів цивільного стану, а чинне сімейне право є підгалуззю цивільного права й становить із ним єдине та неподільне ціле.


Провідний бібліотекар відділу обслуговування Віньковецької ЦРБ С.Кушнір представила учасникам книжкову викладку на правову тематику з бібліотечного фонду та зробила короткий її огляд.
Просмотров: 479 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0