Главная » 2014 » Березень » 12 » Інформаційна година "Бринить кришталь...."
09:56
Інформаційна година "Бринить кришталь...."
Будь кришталем, коли ти з каміння,
будь фіалкою, коли ти рослина,
соловієм, коли ти пташина, 
а любов'ю, коли ти людина.
                          О.Козловський

     Саме цими словами розпочалась інформаційна година "Бринить кришталь...", що відбулась 12 березня у читальній залі Віньковецької ЦРБ. Ведуча заходу бібліотекар І кат. Ш.Юськова запросила всіх учасників у чарівний та непоторний світ кришталю. У народі вважають, що, поклавши кришталь під подушку, можна позбутися безсоння, безпричинного страху. Володіючи особливою силою скріплювати клятвені договори, священні узи, обіцянки, камінь приносить власникові чистоту помислів, уміння спілкуватися з людьми, бачити приховане, розуміти недоговорене.
     А що ви знаєте про гірський кришталь та його надзвичайні властивості? Хоч яким холодним здається кришталь, але він чудово очищує енергетику приміщення від шкідливих впливів навколишнього середовища й негативних емоцій, створює гармонію і заспокоює нервову систему.
     Коли носите срібний перстень із кришталем, у спекотну погоду уникнете теплового удару, а в сильний мороз - небезпеки змерзнути.
     Кришталь добре впливає на розумові процеси, допомагає сконцентруватися під час розв'язання важливих завдань. Носіння кришталевих прикрас на зап'ясті (у браслеті) регулює потік крові в організмі, не дозволивши утворюватися тромбам. 
         

    Кришталь зі своєю довершеною, бездоганною красою є об'єктом для натхнення художників, поетів, композиторів. 
     По закінченню інформаційної години усі присутні переглянули відеоролик про Кришталеві Світи Swarovski та завітали у музей „Swarovski Kristallwelten”.
    А насолодитись грою світла на тонких гранях кришталевих виробів можна було на виставці «Кришталь – дзвінкий і прозорий».
       



Просмотров: 545 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0