Главная » 2017 » Січень » 16 » Історія України в романах
10:21
Історія України в романах
Історичний роман – це твір, який побудований на історичному сюжеті і відтворює в художній формі якусь епоху, певний період історії. Історичний роман є частиною історичної пам’яті нашого народу, в ньому широко відтворюються минула епоха та її діячі.

Відділ обслуговування користувачів запрошує читачів ознайомитися з книгами, представленими на книжковій виставці «Історія України в романах». На відвідувачів очікує строката панорама життя українського народу, починаючи від часів Київської Русі й закінчуючи сьогоденням. Гортаючи сторінки книжок, представлених на експозиції, допитливий читач зможе зустріти різних героїв - таємничих володарів князівських титулів і простих селян-хліборобів з натрудженими руками, хоробрих звитяжців-козаків і скромних трудівників колгоспних ланів, непохитних в своїх ідеалах червоноармійців і мужніх та незламних вояк УПА. В цих книгах - вся Україна з її віковими традиціями та обрядами, тисячолітньою історією боротьби та поневірянь.

Зупиніться хоч на мить, пориньте в безмежний океан українського друкованого слова, відкрийте для себе справжню історію своєї батьківщини, адже не знаючи свого минулого неможливо побудувати майбутнє!
Просмотров: 335 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0