Главная » 2019 » Червень » 21 » Я бачу вас серцем...
11:04
Я бачу вас серцем...
    Безмежний світ щоденно радує, дивує нас різнобарв’ям природи. Ми не перестаємо захоплюватися безсмертними творами мистецтва, насолоджуватися повним сприйняттям дійсності, часто зовсім не цінуючи те.  А порч живуть ті, які позбавлені можливості бачити світ таки, яким він є. Це люди із вадами зору.
    Щоб якось захистити свої інтереси, вони вже давно об’єдналися в Українське товариство сліпих (УТОС) і періодично проводять свої заходи. Одна із таких зустрічей «Людина – найвища цінність» у рамках акції «Я бачу вас серцем»  відбулася 20 червня  у залі районної дитячої бібліотеки.
   До півтора десятка людей із вадами зору приїхала голова правління Дунаєвецького ТПО УТОС Є. Гром’як, прийшли начальник управління соцзахисту населення РДА В.Курманський, заступник начальника сервісного центру В.Слишинська, директор територіального центру соцобслуговування Т. Главацька.
   Вони розповіли про пільгові програми для цієї категорії людей, зміни у пенсійному законодавстві, відповіли на запитання, рекомендували, як себе вести в різних проблемних ситуаціях, до кого звертатися за допомогою.
   Вже стало доброю традиційним, що до УТОСівців у гості приходять члени районної літспілки «Огневежа». Ось і цього разу свої вірші прочитали їм П. Староста, О.Підгорняк, про свою творчість розповів В. Гудзенко.
   Зворушила присутніх пісня у виконанні методиста РБК Б. Гарбуз.

 
  
Просмотров: 283 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0