Главная » 2019 » Жовтень » 15 » Ярмарок професій
15:06
Ярмарок професій
     Вибір професії для кожної молодої людини - це вибір свого місця в житті, і без перебільшення можна сказати, що для старшокласників - це завжди проблема номер один. Саме тому  професійна орієнтація учнівської молоді є надзвичайно важливим напрямком роботи.
    15 жовтня, уже традиційно, у районному будинку культури  для учнів 9, 11 класів Віньковецького ліцею та шкіл району  проведено «Ярмарок професій» за участю представників професійно-технічної освіти та коледжів Хмельниччини. Організаторами заходу вже декілька років поспіль є відділ освіти, молоді та спорту Віньковецької райдержадміністрації спільно з Віньковецькою районною філією Хмельницького обласного центру зайнятості.
  Майбутні випускники могли поспілкуватися з представниками навчальних закладів, ознайомитись з умовами вступу, переліком професій та пільгами, якими може скористатися абітурієнт.
  Працівники центральної районної бібліотеки підготували книжкову виставку "Твоя майбутня професія - твій вибір!", що містила довідкові видання, які стануть в нагоді майбутнім студентам  та інформаційні флаєри із рекламою послуг ЦРБ та порадами для професійного самовизначення.

 
    
Просмотров: 280 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0