Главная » 2016 » Серпень » 25 » Ярмарок соціальних ініціатив "Впровадження кращих інновацій в роботу бібліотеки", приуроченого 25-ій річниці незалежності України.
13:40
Ярмарок соціальних ініціатив "Впровадження кращих інновацій в роботу бібліотеки", приуроченого 25-ій річниці незалежності України.
    З ініціативи ХОУНБ  бібліотекарі Віньковеччини організували I етап ярмарку соціальних ініціатив «Впровадження кращих інновацій в роботу бібліотеки», приуроченого 25-ій річниці незалежності України. Ярмарок проходив 24 серпня 2016 року на центральній площі селища.  
На ньому були представлені кращі ідеї діяльності бібліотек. Готувались ретельно, вклали душу, вміння та професіоналізм. Громаді району продемонстрували послуги з електронного урядування, клубів за інтересами, нові форми популяризації книги і читання, бібліотечного краєзнавства, розвитку туризму, видавничої діяльності бібліотек та креативність самого підходу до презентацій ідей. 
     До уваги відвідувачів ярмарку працівниками  центральної районної бібліотеки було презентовано проект "Сутінки в бібліотеці". Перемогу серед сільських бібліотек отримала Станіславівська сільська бібліотека, яка довела, що і без  надання послуг із використання Інтернету бібліотека може стати центром громади. Відзначено за оригінальність бібліотекарів Говорівської, Петрашівської, Пилипо-Олександрівської, Майдано-Олександрівської сільських бібліотек.
       
    
Просмотров: 562 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 5.0/1