Главная » 2019 » Грудень » 7 » Книжкова п'ятниця: про тих, хто навчив світ літати
09:04
Книжкова п'ятниця: про тих, хто навчив світ літати
Маккалоу Д. Брати Райти/ Д.Маккалоу; пер. з англ. Н.Лавської.- Київ: Видавнича група КМ-БУКС, 2018. - 256 с.: 48 окр.арк. іл.

   Книга "Брати Райти" розповідає реалістичну драматичну історію про мужніх братів, які навчили світ літати: Вілбера та Орвілла Райт. Одного зимового дня 1903 року два сина місцевого єпископа з Огайо змінили історію. Проте усьому світу знадобився деякий час, щоб повірити в те, що сталося: почалася нова ера в історії людства, час, коли люди піднялися в небо. Хто були ці два невідомих брата та як вони досягли того, що зробили?
   "Брати Райти" - це дивовижна історія про те, як скромні власники велосипедної майстерні сконструювали та випробували перший в світі літак. Вони були людьми виняткової сміливості і рішучості, мали високий інтелект та були дуже допитливими. Не зважаючи на те, що брати Райти виросли в небагатій родині та отримали тільки шкільну освіту, це не зупинило їх здійснити свою місію та піднятися в повітря.
    В своїй книзі  історик Девід Маккалоу використовує особисті щоденники, записні книжки, альбоми для вирізок та більше тисячі листів з особистого листування для того, що розкрити вражаючу історію двох американських авіаконструкторів та льотчиків Вілбера та Орвілла Райт.
Просмотров: 217 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0