Главная » 2018 » Лютий » 2 » Книжкова п'ятниця: Що відбувалося за лаштунками Майдану...
08:42
Книжкова п'ятниця: Що відбувалося за лаштунками Майдану...
Капранов, Віталій. Майдан. Таємні файли / В. Капранов, Д. Капранов, (Брати Капранови). - Київ: Нора-друк, 2017. - 320 с. - (Державна програма "Українська книга" 2016 року) (Читацький клуб) 

Настав час дізнатися правду про Майдан. У Революції брали участь мільйони, але що насправді сталося тоді, й досі залишається таємницею.
Що відбувалося за лаштунками Майдану? Хто платив за Революцію? Як ділили владу переможці? Хто і чому здав Крим та Донецьк? Яким дивом встояли Одеса і Харків?
Перед вами перше масштабне журналістське розслідування подій на Майдані, з якого ви довідаєтеся також про гроші та зброю на Майдані, про провокаторів Банкової, про те, як Європа штовхала нас до кровопролиття, про ВІЛ-СНІД та вогнепальні рани, про тактику і стратегію мирного спротиву та силового протистояння.
Герої «Таємних файлів» — не тільки ті, що стояли на сцені, але й ті, що ховались за лаштунками, хто їздив до Януковича і хто сперечався з Європою, захоплював адмінбудівлі, сидів у буцегарнях, а також воював, лікував, працював для того, щоб Революція перемогла.
Це варто читати!
Просмотров: 333 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0