Главная » 2017 » Травень » 12 » Книжкова п’ятниця: незвичайні романи нашого часу
08:38
Книжкова п’ятниця: незвичайні романи нашого часу
Зузак, Маркус
   Крадійка книжок
: роман / Маркус Зузак ; іл. Труді Вайт ; пер. з англ. Наталії Гоїн. - Харків : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2016. - 414 с. : іл.

Маркус Зузак – австралійський письменник. Його найбільш відомі твори «Крадійка книжок» і «Посланець», позиціонувалися як підліткові романи і стали міжнародними бестселерами.

Роман «Крадійка книжок» за 10 років існування був перекладений понад 40 мовами світу й виданий загальним накладом кількадесят мільйонів примірників, одержав 8 літературних нагород і понад 230 тижнів перебував у топі бестселерів The New York Times, був з успіхом екранізований і номінований на «Оскар»… І ця популярність сучасної книги про війну дає надію, що смерть і дитинство більше ніколи не опиняться під однією обкладинкою.

Болючі спогади своїх батьків-емігрантів про такі несумісні речі, як дитинство, війна й Голокост, письменник Маркус Зузак поклав в основу історії про маленьку дівчинку Лізель Мемінгер, яка в страшні роки Другої світової, навчившись читати за посібником гробаря, збагнула силу Слів і, втративши все інше, вижила – завдяки лише цій силі.
Читайте цікаві книжки!
Просмотров: 374 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0