Главная » 2016 » Грудень » 9 » Книжкова виставка синьої книги
14:01
Книжкова виставка синьої книги
Фразу «Я не пам’ятаю назву книги, але вона СИНЯ!» - чують багато бібліотекарів усього світу. Ми запропонували нашим користувачам синю книжкову виставку. Виставка являє собою показ видань, об’єднаних тільки кольором обкладинки, як ви здогадалися - синього кольору.
 А завдання було просте - показати різноманітність книжкового фонду бібліотеки. Всі представлені книги були абсолютно різні за змістом, твори, як зарубіжних, так і вітчизняних авторів. Єдине чим ми себе обмежили (крім кольору), це тим, що автор повинен бути упізнаваний. Але хто, припустимо, не знає Л.Костенко або Яра Славутича, М.Цветаєву, Е.Ремарка, Е. Золя?

Цей огляд біля книжкової виставки пройшов чудово, не дивлячись на різну тематику представлених видань. А ще ми та наші читачі читали рядки Костенко, Цветаєвої, Яра Славутича, поетів Розстріляного відродження, Ахматової. В цей час на екрані один за одним проходили шедеври світового живопису, в яких головний - синій колір. Переплітати картини відомих художників і витончене слово поезії виявилося так заворожуюче привабливо ...

І це все разом - поезія, література, музика, живопис - створили неповторну атмосферу дружнього взаємодії.
Просмотров: 385 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0