Главная » 2012 » Серпень » 22 » Літературно-музична композиція «Незалежній Україні – слава нині і повік»
15:27
Літературно-музична композиція «Незалежній Україні – слава нині і повік»
     24 серпня 1991 року Верховна Рада УРСР проголосила створення самостійної соборної держави — України, територія якої є неподільною і недоторканою, держави, в якій є чинними виключно Конституція і Закони. Це і є день народження нової України.

      Свято незалежності України — особлива дата в нашому житті. Це той день, коли, за словами патріарха української державності Михайла Грушевського, стихають усі кривди і негаразди. Це той день, коли з надзвичайною силою виявляється загальнонародна солідарність і кожен із нас має особливо відчувати відповідальність за долю своєї держави.
      Зберегти незалежність, збудувати міцну державу — це наш святий обов'язок перед близькими і далекими попередниками, які були біля витоків української державності і залишили нам у спадок любов до України.

     До цієї пам'ятної дати у Віньковецькій ЦРБ проведено літературно- музичну композицію «Незалежній Україні – слава нині і повік». Відкрили захід ведучі В.Левицька та Л.Блажієвська, вірші читала Альона Яворська, музичну сторінку представляла Ліана Токар, бібліограф-краєзнавець Віньковецької ЦРБ Марина Жук  презентувала книжкову виставку-інсталяцію «Мій край, де маю щастя жити».



Просмотров: 1146 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0