Главная » 2015 » Лютий » 10 » Майстер-клас з виготовлення валентинок «Вернісаж валентинок»
09:33
Майстер-клас з виготовлення валентинок «Вернісаж валентинок»
     На передодні молодіжного свята – День Святого Валентина Віньковецька ЦРБ організувала майстер-клас з виготовлення валентинок «Вернісаж валентинок». До творчої зустрічі запросили дітей та підлітків Віньковецького НВК. 
     Зустріч розпочалася з історичного екскурсу «День Святого Валентина: Свято всіх Закоханих», який провела бібліограф-краєзнавець М.Жук. Школярі познайомилися із історією свята, традиціями його святкування в різних країнах світу. Крім того, діти дізналися як саме і коли з'явилися перші валентинки — маленькі вітальні листівки у вигляді сердечок, із добрими побажаннями, словами кохання, пропозиціями руки та серця. 
             
   Ведуча заходу, М.Жук, допомагала дітям та ділилась секретами у створенні яскравих валентинок власними руками із різних матеріалів: паперу, картону, ґудзиків, тканини, стрічок, кави та цукерок. Кожний з учасників втілював свій індивідуальний задум у виріб, роблячи його неповторним, додаючи своє бачення до заданого шаблону. Натхненні бажанням висловити своє тепло і любов, діти із задоволенням поринули у творчість та готові були створити якомога більше листівок. 
    В читальній залі упродовж кількох годин панували: живе спілкування, усмішки, піднесений творчий настрій та позитив.
                   
Просмотров: 572 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0