Главная » 2021 » Лютий » 24 » Методичний день "Самоосвіта, як один з найважливіших аспектів креативної діяльності бібліотекаря"
11:05
Методичний день "Самоосвіта, як один з найважливіших аспектів креативної діяльності бібліотекаря"
     У свій час театральний режисер Констянтин Станіславський наголошував: "Кожен день, у який ви не поповнили своєї освіти хоча б маленьким, але новим для вас шматком знання…вважайте безплідно і не зворотно для себе загиблим". І саме цей вислів послугував проведенню  методичного дня "Самоосвіта, як один з найважливіших аспектів креативної діяльності бібліотекаря".

  Онлайн-зустріч, що проходила на платформі ZООM,  була присвячена проблемам особистісного професійного вдосконалення, сучасних вимог до складання річного плану,   підвищення кваліфікації  молодих спеціалістів. У вступному слові директорка ЦБ С.Кушнір зазначила: "У наші дні працювати в бібліотеці стало набагато складніше, аніж у минулі часи, але значно цікавіше. Іноді бібліотеки повинні доводити свою незамінність у сучасному світі. Тому ми маємо постійно вдосконалюємо свої знання та вміння, займаємося самоосвітою, маємо різносторонні зацікавлення. Цього від нас вимагає сьогодення."

  Далі до розмови приєднуються провідні спеціалісти Комунального закладу "Центральна бібліотека" Віньковецької селищної ради. Провідна методистка  Інна Мельник окреслила основні напрямки роботи, участь у конкурсах та проєктах, відповідно до плану роботи на 2021 рік.
   Галина Слишинська, провідна бібліотекарка відділу упорядкування та збереження книжкових фондів,  наголосила на популяризації книг, що надійшли по державній програмі.

    Провідна бібліотекарка відділу обслуговування дошкільників, учнів 1-9 ксласів та керівників читання Лариса Матковська зупинилась на основних календарних датах, ювілеях письменників. Також поділилась новими формами і методами роботи з юними користувачами, закликала до активної участі  бібліотек у Всеукраїнських та обласних конкурсах.

  Провідна бібліотекарка відділу обслуговування користувачів Марина Жук зробила огляд вітчизняних онлайн-платформ для самосвіти, які надають працівникам бібліотек ефективні інструменти для підвищення кваліфікації, здобуття нових знань та корисних навичок.
Методичний день "Самоосвіта" від користувача Marina Prodan
 
Просмотров: 259 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0