Главная » 2022 » Серпень » 12 » Молодь творить майбутнє
17:36
Молодь творить майбутнє
Юність і молодість – це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це –  час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.
12 серпня, у Міжнародний день молоді, відійшовши від старої радянської традиції, в Україні відзначається День молоді (до речі, у 2022 році вперше). В рамках відзначення цієї дати у нашій бібліотеці відбулася зустріч без краваток «Молодь творить майбутнє».
На зустріч завітав перший заступник голови Віньковецької селищної ради Дмитро Приступа. У своєму зверненні до присутніх він зауважив, що це свято завжди асоціюється із драйвом, веселощами, запальними дискотеками. Але сьогодні триває війна в Україні, яку розпочала росія. І зараз тисячі молодих українців у складі Збройних сил змушені зі зброєю боронити власну землю та відстоювати своє право на цивілізоване майбутнє.
З нагоди свята активну молодь Віньковеччини відзначено подяками Віньковецької селищної ради та цінними подарунками. Приємно, що серед нагороджених - провідний бібліотекар відділу обслуговування дітей та керівників читання Лариса Матковська.
Дмитро Іванович також презентував створення Молодіжної ради Віньковецької територіальної громади - консультативно-дорадчого органу, який утворюється при органах місцевого самоврядування із представників молоді для консультування, розробки та реалізації молодіжної політики на місцях.
Ліана Войтович, солістка Центрального будинку культури, та Богдан Волковинський подарували присутнім зворушливий музичний дарунок.
З початком війни наше життя змінилося. Кожний ранок разом зі звичним горнятком запашної кави розпочинається із перегляду тривожних зведень із лінію фронту та думки: «А що я можу зробити, щоб наблизити перемогу Україні у війні з російськими окупантами і повернути мирне життя?» І без перебільшення кожен з нас невпинно працює задля наближення такої жаданої Перемоги! Хтось долучився до лав волонтерів, інші розвивають бізнес, підтримуючи економіку, найвідданіші — захищають країну на фронті.
Ми також не могли залишатися осторонь і провели невеличкий благодійний аукціон, всі кошти від якого (а це 2000 гривень) були передані для допомоги ЗСУ. А лотами аукціону стали вироби, створені власноруч дітьми під час бібліотечної майстерки та майстринями.
На завершення зустрічі чарівні ведучі Валерія Жук і Богдан Волковинський подякували за героїзм, відвагу, самовідданість захисникам України, які ціною власного життя та здоров’я стоять на сторожі нашого сьогодення, захищають рубежі та територіальну цілісність Батьківщини. Швидшої перемоги Україні, мирного неба й щасливих днів!
А далі на усіх чекав перегляд художнього фільму у кінозалі Центрального будинку культури.
Просмотров: 93 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0