Главная » 2016 » Січень » 29 » Нарада бібліотечних працівників
16:15
Нарада бібліотечних працівників
   29 січня 2016 року відбулася підсумкова нарада бібліотечних працівників Віньковецького району. 
    Аналізування роботи бібліотечної системи – важливий фактор оцінки діяльності ЦБС, визначення її ефективності, якості надання бібліотечних послуг, виявлення позитивних тенденцій розвитку та проблемних питань у сфері бібліотечного обслуговування населення району. За основу аналізу взято підсумки роботи бібліотечних установ за 2015 рік, що зафіксовані в статистичних та текстових звітах структурних підрозділів ЦБС, результати виїздів у сільські бібліотеки та перевірки їх роботи. 
Директор ЦБС Л.Нетреба детально проаналізувала роботу бібліотечних установ за 2015 рік. Аналіз основних показників роботи Віньковецької ЦБС здійснила провідний методист І.Мельник. На нараді йшлося також про результати поповнення бібліотечних фондів та роботу по очищенню книжкових фондів ЦБС від застарілої, зношеної та дублетної літератури (доповідач Г.М.Слишинська, провідний бібліотекар відділу упорядкування та збереження бібліотечних фондів). Провідний бібліотекар відділу обслуговування С.Кушнір надала консультацію «Письменники – ювіляри 2016 року».
    Враженнями від поїздки в зону АТО поділилася Кухарська Т.В., завідуюча бібліотекою с.Пилипи Олександрівські. 
    Учасники наради висловили свої міркування щодо поточних питань роботи у своїх бібліотеках, шляхів її удосконалення та урізноманітнення.

              
Просмотров: 595 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0