Главная » 2016 » Серпень » 12 » «Нечувані історії» від Гоголя: бібліосутінки 11 серпня
16:24
«Нечувані історії» від Гоголя: бібліосутінки 11 серпня
   Будь-якого добре вивченого класика можна презентувати по-новому, з незвичної точки зору. У нас так відбулося з Гоголем, коли ми запросили читачів на бібліосутінки «Нечувані історії» від Гоголя.  
   У вечірню годину до бібліотеки завітали гості, які мали бажання провести свій вільний час у невимушеній атмосфері читального залу, отримати заряд позитивних емоцій, гарного настрою і збагатитися цікавою інформацією. Книгоманів чекали: гурман-година "Невідомий Гоголь", відеомозаїка, музична хвилинка. Перегляд фільму «Вій» за безсмертним твором класика стала останньою зупинкою подорожі.   
   Чим цікаві такі масштабні інтерактивні заходи? Тим, що для їх проведення використовуються різні види інформаційного ресурсу бібліотеки: традиційні й електронні документи, комп’ютерні технології та людський ресурс. У молодіжному середовищі модно казати: «Довіряють не тому, хто знає, а тому, хто вміє». Щоб заслужити довіру читачів, ми маємо показати, що вміємо. Змінюються часи, змінюється наш читач, змінюється бібліотека. Але існує цінність, яку бібліотека може запропонувати навіть «цифровим аборигенам», – цінність живого людського спілкування. Адже під час наших бібліотечних сутінок ми обмінюємося не тільки інформацією, але й позитивними емоціями, гарним настроєм, що не менш важливо.  
 
                
Просмотров: 574 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 5.0/1