Главная » 2020 » Лютий » 6 » Підсумкова нарада працівників культури
17:04
Підсумкова нарада працівників культури
6 лютого у читальній залі районної дитячої бібліотеки  відбувся методичний колаж  «Спілкуємось... Міркуємо... Вчимося...» для бібліотечних працівників  району. Провідні спеціалісти центральної районної бібліотеки та  районної дитячої бібліотеки надали короткі рекомендації та зробили короткий аналіз діяльності бібліотек району за  2019 рік; проінформували бібліотекарів про особливості проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія», розповіли про те, як і де навчити користувачів бібліотек інформаційної культури і особливо тих, хто не має навичок бібліотечно-бібліографічної грамотності.
    Далі працівники книгозбірень району перейшли у приміщення районного будинку культури, де відбулася підсумкова нарада працівників культури за участі  заступника голови  районної  державної адміністрації  Людмили Коваль,  працівників районних установ культури, директорів сільських будинків культури, завідуючих сільськими клубами, бібліотекарів, керівників народних аматорських  колективів.
    На нараді було заслухано начальника  відділу  культури  райдержадміністрації Олену Слишинську, яка доповіла про підсумки роботи  галузі  культури у  2019  році  та  висвітлила  планові  завдання  на  2020  рік. Крім того здійснила екскурс пам’ятками архітектури національного значення Віньковеччини.
Директор  Віньковецької центральної  районної  бібліотеки  Світлана Кушнір  звітувала про роботу  бібліотечних  установ  району у 2019  році.
    Звітний виступ про діяльність у 2019 році підвідомчих закладів культури презентували директор районного будинку  культури  Лариса Премякова та директор  районної дитячої  школи  мистецтв Ігор Бідюк.
   Цікаво та змістовно із досвідом роботи сільських закладів культури поділились Інна Боцян, бібліотекар І кат. Калюсецької  сільської публічної бібліотеки та  Дмитро Бондар, директор Дашковецького сільського будинку культури.
   Підводячи підсумки наради начальник відділу культури   Олена Слишинська зазначила, що в даний час є зрозумілим те, що потрібно рухатись постійно вперед, шукати сучасні форми роботи, модернізувати заклади, вчитись но-новому мислити, розвиватись і вдосконалюватись, відповідно до вимог часу, щоб бути потрібними і цікавими для людей, заради яких ми і працюємо.  
   До працівників культури звернулася заступник голови  районної  державної адміністрації  Людмила Коваль  і побажала творчим, відданим працівникам культури наснаги у майбутньому, терпіння, натхнення та успіхів у роботі. 
   

 
Просмотров: 260 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0