Главная » 2012 » Травень » 15 » Презентація книги "Путівник. Хмельницька область"
16:26
Презентація книги "Путівник. Хмельницька область"
    Хмельниччина є невід`ємною складовою держави. Це прекрасний край, багатий своєю історією, культурою,населений творчими, працелюбними людьми, які чесно роблячи свою справу, закладають цеглини в забезпечення основних складових національної ідеї – соціальну, економічну, духовну.
     Важко знайти людину, геть позбавлену любові до отчого краю. Та чи можна її, таку, вважати справжньою людиною, громадянином?
     З любові до «малої батьківщини» виростає неосяжна любов до всієї нашої великої Вітчизни. Друге без першого – неможливе. Ось чому так багато важить для кожного плекати в собі це трепетне, святе почуття. До поля, на якому трудилися діди та прадіди й трудяться нині батьки. До стежини, що веде до рідної домівки, міського провулка, до птаха в небі й дерева на землі. До пам'яток матеріальної й духовної культури.
      Ця книга «Путівник. Хмельницька область», презентація якої відбулась 15 травня у читальній залі Віньковецької ЦРБ,саме і покликана до того, аби відкрити красу й багатство одного з куточків України – Хмельницької області. Путівник є туристичним гідом. Подані в ньому детальні екскурсійні розповіді стануть за гіда, а понад 1000 фотографій та ілюстрацій – зручним візуальним доповненням. Книга містить поради, які допоможуть здійснити подорож з легкістю і комфортом. «Нехай же легко й радісно змандрується вам шляхами й стежками рідної нашої «малої батьківщини», про яку велика Леся Українка мовила проникливо й ніжно: «Красо України, Подолля!..»,- таким побажанням завершила презентацію ведуча заходу Ш.Юськова.
Просмотров: 1000 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 5.0/1