Главная » 2017 » Червень » 9 » РЕКЛАМКА ДЛЯ ЧИТАЧІВ
13:23
РЕКЛАМКА ДЛЯ ЧИТАЧІВ
Дорогі друзі! Кожен автор зацікавлений, щоб його книжка ішла до людей, потрапляла в добрі руки. Тому подаю невеликий анонс своїх видань.
 
   Лірична трилогія «Симфонія Петриківського лісу» − це книга мого життя, великі попередники такого письма − Генрі Торо, Фарлі Моует і М.Пришвін (за визначенням критиків).
          Щоб написати свою «Симфонію», я кілька років жив у закинутій лісничівці, що знаходиться за добрий десяток кілометрів від найближчого хутора, і свої враження та пригоди занотовував у деннику. Ціна − 50 грн. У книгарні «Є» − 140 грн. Тому краще замовляти в автора за адресою. sorokagtr@rambler.ru
      «Жезл і Посох» − два історичні романи − «Жезл» (про Івана Мазепу) і «Посох» (про письменника Тимофія Бордуляка).
           Обсяг книги − 340 ст. Тверда обкладинка. Ціна від автора − 50 грн. У книгарні «Є» та в інтернеті видання продається за ціною − 80 і 100 грн.
          «Шедевр» − повість про Семипалатинські атомні полігони і оповідання та новели – 310 ст., 50 грн. У книгарні «Є» − 100 грн.
           Дерево над водним потоком. Денники. − 25 грн.

 
ІНШІ ВИДАННЯ
     «Лицарі нескореного духу» − твори трьох українських письменників-політв’язнів: Івана Гнатюка (щоденники різних літ), Олеся Ангелюка (повість про життя) і Григорія Радошівського (проза і вірші). − 240 ст. − 25 грн.
       Секрети щастя і успіху. Видання розширене, доповнене, уточнене − 20 грн. Найбільш успішна книжка письменника, в якій розповідається як добитися успіху і здобути гармонію та щастя у житті.
      Лісові псалми. Поезії. − 80 ст. − 15 грив. «Бо я − Петро. Апостол цього лісу, його слуго і сторож і орфей. Єство дерев, їх душі непогрішні я зрозумів, як мало хто з людей....»
       Спогади про Івана Гнатюка. – 200 ст. тв. оправа. − 20 грн. Спогади друзів-письменників, рідних, рідкісні світлини, про лауреата Шевченківської премії, поета-політв’язня І.Гнатюка.
            Пригоди кота Патріка. Кольорова книжечка для дітей. Ціна 10 грн. Акція!!!
 
           Оплату за замовлення можна зробити у будь-який зручний для Вас спосіб.

Найкраще відправити кошти через «Приватбанк» на такий номер моєї карточки:
4149 4978 6111 0585
             На цю адресу, що нижче, можна відправити грошовий переказ через будь-яке поштове відділення, якщо Вам це зручно.
46018
м.Тернопіль-18,
а/с 459
Сорока Петро
На цю ж адресу (якщо сума незначна) можна відправити кошти в конверті. Але більшу суму таким чином посилати не варто.
 
       
       Буду вдячний, якщо замовити бодай одну книжку, а інформацію донесете до своїх друзів, які люблять художнє образне слово!
Просмотров: 454 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0