Главная » 2016 » Червень » 3 » «Ресурси і послуги сучасної бібліотеки у відповідь до потреб громади»
08:09
«Ресурси і послуги сучасної бібліотеки у відповідь до потреб громади»
    Саме під такою назвою 2 червня на базі Віньковецької ЦРБ відбувся тренінг, організований та проведений працівниками Хмельницької ОУНБ ім. М.Островського в рамках творчої студії «Сучасна бібліотека: нові вимоги, нові можливості» для сільських бібліотекарів книгозбірень району.
    Сільським бібліотекарям були представлені електронні презентації «Бібліотечні заходи та акції на підтримку та залучення громади» (Грудецька Т.В., завідуюча відділу науково-методичної роботи та інновацій у бібліотечній справі ХОУНБ) та «Ресурси обласної універсальної наукової бібліотеки на задоволення інформаційних потреб жителів області» (Гуменюк А.М., провідний методист відділу науково-методичної роботи та інновацій у бібліотечній справі).
    Власні напрацювання презентували працівники Зіньківської та Яснозірської сільських бібліотек.
   Плідно попрацювали учасники тренінгу над створенням карти громади та організації послуг для потенційних користувачів бібліотеки. Колеги ділилися своїми ідеями, надбаннями, методами та формами роботи, планами та засобами їх втілення. 
     Також провідним методистом відділу науково-методичної роботи та інновацій у бібліотечній справі Гуменюк А.М. надано практичні поради «Онлайн-ресурси для створення інфографіки».  
       Тренінг – це завжди робота мозку, поштовх до чогось нового, ріст у професійному плані: щось ми знаємо краще за інших, чомусь потрібно ще вчитися. Зустріч із колегами: себе показати, інших побачити, познайомитися, знайти друзів  і розказати про свої бібліотеки. 


                                          
Просмотров: 548 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0