Главная » 2016 » Листопад » 3 » Семінар бібліотечних працівників району «Бібліотечна діяльність: оновлення та трансформація діяльності»
16:28
Семінар бібліотечних працівників району «Бібліотечна діяльність: оновлення та трансформація діяльності»
     2 листопада 2016 року на базі Великоолександрівської публічної бібліотеки проведено семінар бібліотечних працівників району «Бібліотечна діяльність: оновлення та трансформація діяльності».
   
 В проведені  семінару  взяли участь:   голова села  Васюк Т.В, яка презентувала розвиток інфраструктури Великоолександрівської сільської ради, зав.бібліотекою Коржак Г. та директор сільського будинку культури Комаха Т. ознайомили з роботою народознавчої кімнати «Без минулого немає майбутнього»
     Працівники  ЦРБ  надали методичні та практичні поради, консультації на теми: «Сучасна сільська бібліотека в умовах інтенсивного розвитку інформаційних технологій»- директор ЦБС Нетреба Л.М.,  «Шукаємо формулу успіху. Інноваційний імідж сучасної бібліотеки» + «Традиційні та інноваційні послуги публічної бібліотеки» - провідний методист Мельник І.М., «Робота з юними користувачами у сучасній бібліотеці» - бібліотекар І категорії
Н.В.Любовецька.  
     Члени клубу за інтересами «Затишок» представили увазі колег цікаву концертну програму.

 
                            
Просмотров: 397 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0