Главная » 2016 » Серпень » 5 » Сутінки в бібліотеці - Читаємо. Спілкуємось. Відпочиваємо
08:12
Сутінки в бібліотеці - Читаємо. Спілкуємось. Відпочиваємо
    Бібліотека стає успішною, коли вона починає працювати по-новому, формуючи навколо себе соціально-культурний простір та будуючи взаємини з молоддю та місцевою громадою.
     БІБЛІОТЕЧНІ СУТІНКИ – довгоочікуване і бажане дійство для найактивніших користувачів Віньковецької книгозбірні. Працівники бібліотеки  намагаються зробити свою книгозбірню відкритим та доступним центром для місцевої громади, а особливо залучити до своїх лав шанувальників  - молодь селища, працюючи не лише вдень, а й після заходу сонця.   

   Сутінки – популярний серед  молоді формат бібліотечного заходу, який обумовлений часом проведення – ввечері, по закінченні робочого дня за зачиненими дверима, з обмеженою кількістю учасників та з певною інтригою, несподіванками, незвичайною програмою. 
     Ось із настанням сутінок і у нашій  бібліотеці завирувало нічне життя. Замість звичної темряви і тиші у стінах книгозбірні лунали веселий гомін та музика. У вечірню бібліотеку завітали юнаки  і дівчата на літературно-мистецьку акцію "Бібліотечні сутінки", щоб добре відпочити, розважитися та поповнити свій багаж знань.
     Під час цього вечора усі насолоджувались читанням поезії під акомпонемент гри на гітарі на "Поетичному перевалі", розповідали різноманітні містичні історії, смакуючи запашним чаєм, а на останок переглянули цікавий відеофільм.
     Учасники акції отримали позитив від побаченого та почутого. Бібліотечні сутінки сподобалися всім новизною, креативністю, можливістю спілкування, проведення цікавого і змістовного дозвілля і, що важливо, – самим стати безпосередніми учасниками всіх заходів.


 
     
 
Просмотров: 518 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 5.0/2