Главная » 2018 » Вересень » 25 » Тепло твоєї доброти
13:09
Тепло твоєї доброти
   Жити з любов'ю і добротою у серці – це великий дар Божий, який даний не кожному; жити з посмішкою на обличчі, незважаючи на перешкоди чи проблеми – це велика внутрішня сила, якою наділені особливі люди. 
   25 вересня 2018 р. саме такі люди зібралися у читальній залі районної дитячої бібліотеки на  святкову зустріч, ініційовану територіальним центром соціального обслуговування, директор Т.Главацька, з нагоди 85-ї річниці створення Всеукраїнської організації інвалідів «Українське товариство сліпих» та 60-річчя Дунаєвецької ТПО УТОС.
   У своєму вітальному виступі голову правління Дунаєвецької ТПО УТОС Євгена Олегівна Гром`як зазначила: «Працьовитість, згуртованість, творчий пошук, незламність духу, що притаманні утосівцям, підтримка з боку держави та суспільства, дають змогу вирішувати нагальні питання, поліпшувати добробут осіб з інвалідністю по зору». Начальник управління соціального захисту населення Віньковецької районної державної адміністрації Вілен Францович Курманський  побажав учасникам святкування здоров’я, життєвої енергії, добра, турботи і миру.
   Пісенні вітання линули від Ольги Ялтусевич, режисера Віньковецького РБК,  Богдани Гарбуз, методиста Віньковецького РБК, Петра Старости, голови районної літературної спілки «Огневежа», самобутнього поета та композитора Генріха Тарнавського. Свої поезії присутнім подарувала Ольга Підгорняк.  
   Дружня, тепла і піднесена атмосфера панувала в залі. 
   Щира подяка всім, хто долучився до заходу!
   
Просмотров: 344 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0