Главная » 2018 » Вересень » 1 » Твій правовий простір
15:12
Твій правовий простір
Загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!» реалізується Міністерством юстиції України за підтримки Програми Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) "Нове правосуддя" у співпраці з системою безоплатної правової допомоги та територіальними органами юстиції.
Мета проекту – підвищити юридичну грамотність українців та сформувати нову правову культуру в суспільстві. Це масштабна реформа правової свідомості, яка забезпечить сталий розвиток України як сучасної демократичної держави. Проект не лише інформуємо громадян про їхні права, а й навчає як ці права захищати.

Наша бібліотека співпрацює з територіальними органами юстиції. До реалізації проекту долучається проведенням спільних правоосвітніх заходів, серед яких і створення  інформаційної зони «Твій правовий простір», у якій можна ознайомитись із правознавчою літературою та буклетами, які містять інформацію про право громадян на досудове врегулювання спору, щодо порядку та умов оформлення субсидій, щодо порядку оформлення аліментів та інші. Тут можна дізнатися відповіді на найважливіші питання, що стосуються: працевлаштування, соціальної несправедливості, сімейного насильства, земельних та інших питань.

У нас Ви отримаєте чіткі й зрозумілі поради, як діяти, коли ваші права порушують. Ви переконаєтесь, що держава може бути партнером і встановлювати рівність перед законом для кожного українця.
Просмотров: 346 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0