Главная » 2012 » Квітень » 6 » Твоє здоров’я – в твоїх руках
10:57
Твоє здоров’я – в твоїх руках
        7 квітня світова спільнота традиційно відзначає Всесвітній день здоров'я. Саме цього дня в 1948 році була створена Всесвітня організація охорони здоров'я (World Health Organization), скорочено ВООЗ. З того часу членами Всесвітньої організації охорони здоров'я стали більше 190 держав світу.
         Всесвітній день здоров’я ставить за мету привернути увагу громадян до формування та підтримки здорового способу життя, залучення населення до фізичної активності, підвищення рівня здоров’я. Фізична культура та здоровий спосіб життя сьогодні повинні стати потребою кожної людини, складовою частиною її загальної культури.
       Здоров’я – це головне благо в житті людини, що надає шанс на отримання інших благ. В наш неспокійний час, коли можна покластися тільки на себе, коли доводиться докладати багато зусиль, щоб забезпечити собі гідне життя, просто необхідно мати гарну фізичну форму і міцне здоров’я. Саме це питання знаходилось в центрі уваги Дня здоров’я «ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ», що проведений працівниками Віньковецької центральної районної бібліотеки 6 квітня.
            Складовими даного заходу були:
          1. Бесіда «Всесвітній день здоров’я: історія і сьогодення»
          2. Година спілкування «Твоє здоров’я – в твоїх руках»
          3. Презентації «Шкідливі звички: куріння, алкоголізм, наркоманія»
          4. Електронна презентація веб-сайтiв «Здоровий спосіб життя» 
        Учасниками заходу стали учні 10 А класу (керівник Гуменюк Л. С.) Віньковецького НВК.

Просмотров: 2102 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0