Главная » 2013 » Жовтень » 17 » Вечір запитань і відповідей «Закон і ми»
15:25
Вечір запитань і відповідей «Закон і ми»
      Молодь сьогодні, незалежно від статі, соціального походження, країни проживання, підпадає під індивідуальні ризики, але водночас отримує нові індивідуальні можливості – деякі з них корисні, деякі – шкідливі, досить часто бажане досягається через застосування протизаконних дій.
      Буденна правосвідомість молодої людини формується, з одного боку, стихійно, під впливом конкретних умов життя, особистого досвіду, рівня освіти та виховання, а головне – тієї інформації, що надходить з різноманітних джерел.
      Бібліотеки, як одне з першочергових завдань розглядають виховання правової культури молоді.
      17жовтня 2013 року у читальній залі Віньковецькій ЦРБ відбувся вечір запитань і відповідей «Закон і ми»
      Учасники зустрічі обговорили наступне:
             • молодь і правопорушення;
             • основна причина, що спонукає молодь до протиправних дій;
             • чи Ви палите, вживаєте спиртні напої, токсичні речовини;
             • з ким Ви би хотіли провести бесіду з питань профілактики правопорушень;
       • чи Ваші батьки, спілкуючись з Вами, торкаються проблеми правопорушень, уживання алкоголю, тютюнопаління, уживання наркотиків.  
           

      Бібліотекар читальної зали Ш.Юськова запросила на зустріч з учасниками, учнями 10 класу Віньковецького НВК, Тарнавського Андрія Олександровича, лейтенанта міліції Віньковецького РВ УМВС. Відбулася розмова з підлітками щодо порушення закону дітьми, які не досягли 16 років. Звучали питання і життєві ситуації, які стосувались прав дитини при затриманні міліцією, її поведінки і перших кроків до звільнення.
         В бібліотеці представлена книжкова виставка «Права людини», яка допоможе молодим людям закріпити, поглибити, практично застосувати правові знання. Захід спрямований на захист прав молоді у складних соціальних умовах.

Просмотров: 815 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0