Главная » 2020 » Серпень » 22 » З Днем незалежності, Україно!
10:35
З Днем незалежності, Україно!
23 серпня українці відзначатимуть День Державного прапора, а наступного дня – 24 серпня – 29-у річницю  Незалежності України.
День Незалежності - найбільше державне свято. Воно встановлене на честь виняткової історичної події – ухвалення у 1991 році Верховною Радою Української РСР абсолютною більшістю голосів Акта проголошення незалежності України. Цей документ увінчав тисячолітні прагнення Українського народу мати власну суверенну державу і самостійно визначати свою долю.
Наша незалежність оплачена дорогою ціною – незбагненною кількістю життів тих, хто помирав за ідею вільної України зі зброєю у руках і без неї, незліченною кількістю років втраченої свободи тих, хто сидів за неї у таборах та в’язницях, не кажучи вже про споконвічні мрії й натхненні зусилля мільйонів творців, які зберігали і творили все те, що зараз є надбанням української культури.
З нагоди цих свят члени районної літературної спілки "Огневежа" та працівники бібліотеки запрошують до літературної кав'ярні «З Україною в серці: поети Віньковеччини про Україну».
 
Просмотров: 201 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0