Главная » 2023 » Лютий » 16 » Актуалізація бібліотечних фондів: рекомендації, консультації, поради
14:03
Актуалізація бібліотечних фондів: рекомендації, консультації, поради
Сьогодні, 16 лютого, відбулася підсумкова нарада працівників культури, під час якої начальник відділу культури і туризму Олександр Коцемір підбив підсумки минулого року та окреслив основні плани та напрямки на 2023 рік.
По завершені бібліотечні працівники стали учасниками практикуму «Актуалізація бібліотечних фондів: рекомендації, консультації, поради».
Важливим завданням для установ в сучасних умовах є актуалізація бібліотечних фондів. Про порядок вилучення та списання документів та практику КЗ «Центральна бібліотека» з цього питання озвучила провідний бібліотекар відділу упорядкування та збереження книжкового фонду Галина Слишинська, наголосивши на дотриманні Рекомендації Міністерства культури та інформаційної політики України щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
У ході роботи були висвітлені питання: правові аспекти трансформації бібліотечних фондів, списання, альтернативні та традиційні джерела комплектування фондів, корпоративна взаємодія у формуванні краєзнавчих фондів.
    
Просмотров: 75 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0