Главная » 2022 » Серпень » 30 » Бібліотечний кінозал запрошує...
18:46
Бібліотечний кінозал запрошує...
Традиційний бібліотечний кінозал запросив своїх відданих поціновувачів у вівторок. На зустрічі поговорили про заходи безпеки, адже Україна продовжує перебувати у стані військового конфлікту із рф. А безпека під час війни починається з обізнаності. Ми поговорили про важливість дотримання алгоритму дій при сирені, як знайти безпечне місце, що брати з собою в укриття.
На жаль, війна стала для нас реальністю, в якій ми живемо. Характер небезпек щоразу змінюється, тому надзвичайно важливо говорити з дітьми про правила поведінки.
А далі на учасників зустрічі чекав захопливий фільм, в основу якого покладено реальні події, "Тоґо". Події в ньому розгортаються на Півночі США, у штаті Аляска, де холодно навіть влітку. У центрі сюжету – історія відважного пса на прізвисько Тоґо та його господаря Леонарда Сеппала, які у 1925 році в рамках «Великої гонки милосердя» в період дифтерії змогли доставити в ізольоване від зовнішнього світу місто Ном необхідні ліки для хворих дітей. На своєму шляху відчайдухи зустріли чимало перешкод та смертельних небезпек, але навіть не думали спинитись чи відступити… Після фільму ми поговори про відважність в умовах суворої Півночі, про дружбу і неймовірну вірність людині.
  
Просмотров: 82 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0