Главная » 2012 » Червень » 26 » Cемінар «Публічна бібліотека як краєзнавчий, інформаційний центр»
08:26
Cемінар «Публічна бібліотека як краєзнавчий, інформаційний центр»

26 червня 2012 року на базі ЦРБ  відбувся семінар для бібліотечних працівників району на тему: «Публічна бібліотека як краєзнавчий, інформаційний центр».
           Краєзнавча робота залишається одним із пріоритетних напрямків діяльності публічних бібліотек району наголосила у своєму виступі, відкриваючи семінар  директор ЦБС Л.М.Нетреба. Збір, збереження і популяризація матеріалів краєзнавчої  тематики роблять публічну бібліотеку потрібною для своєї громади.
                                                         

З консультацією «Краєзнавчі фонди в системі задоволення потреб користувачів» виступила провідний бібліотекар відділу упорядкування та збереження книжкових фондів Г.М.Слишинська, методичні поради «Організація краєзнавчої роботи в бібліотеці: різноманіття форм і методів, співвідношення традицій та інновацій»  надавала провідний методист І.М.Мельник, презентацію «Краєзнавчий бібліотечно-інформаційний сервіс в умовах інформаційного ринку», «Краєзнавчі електронні ресурси ЦРБ» здійснила бібліограф-краєзнавець М.І.Жук.
                                                       

Досвідом по краєзнавчій роботі обмінювались працівники   публічних бібліотек сіл Ломачинці   Н.П.Півторак та Грим'ячки М.В.Голенко

Просмотров: 953 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0