Главная » 2018 » Березень » 5 » «Читай зі смаком!»
08:38
«Читай зі смаком!»

Щоб стати розумним, достатньо прочитати 10 книг, але щоб знайти їх, потрібно прочитати тисячі. © Автор невідомий

5 березня у читальній залі Віньковецької ЦРБ відкрилася виставка-подорож «Читай зі смаком!». Виставку створено в рамках реалізації проекту Молодіжної секції Української бібліотечної асоціації "Display - кросинг" .
На участь у виставці-подорожі, яка буде експонуватися у багатьох куточках України, бібліотеки різних типів та рівнів подали 162 заявки.

Наша бібліотека перейняла естафету однією з перших.

Читання сьогодні – це важливий засіб засвоєння і розвитку культурної інформації, а письмові джерела містять основну інформацію про культуру суспільства. У всі часи до книги ставилися як до святині. Найважливіше призначення книги – зберігати знання, накопичені віками, і передавати їх наступним поколінням.
Спілкування з книгою допомагає людині розвиватися та вдосконалюватися. Гурманам читання ми запропонували вишукані, елегантні, незвичні літературні присмаки: «Зі смаком сакури», «Зі смаком кави», «Зі смаком лимону, «Зі смаком меду та імбиру», «Зі смаком морозива».

Приходьте і обирайте потрібне, як це вже зробили наші найспритніші користувачі, які відвідали книжкову експозицію в перші дні її роботи.






    

Просмотров: 428 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0