Главная » 2015 » Серпень » 25 » День Державного Прапора України та 24-ї річниці незалежності України
13:53
День Державного Прапора України та 24-ї річниці незалежності України
    23 серпня центральної районної бібліотеки у складі делегації із Віньковецького району взяли участь в урочистих заходах з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 24-ї річниці незалежності України у м. Хмельницький.
    На центральній площі міста – майдані Незалежності, відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України, та відкриття меморіальної дошки пам'яті Героїв Небесної Сотні та учасників АТО.

    Під час спільного молебню конфесій присутні молитвою вшанували пам’ять всіх загиблих у неоголошеній війні та під час Революції Гідності. 
    Після урочистої частини заходи продовжились на центральній площі міста культурно-мистецькою акцією, в рамках якої на майдані Незалежності розгорнулось наметове містечко з презентацій традицій національної культури та української кухні усіх районів Хмельниччини,  експозиції обласних музеїв, бібліотек, обласних академічних музично-драматичного театру імені М. Старицького та театру ляльок. 

       
    До уваги всіх, хто завітав на свято, була підготовлена цікава, змістовна і видовищна культурно-мистецька програма - марш-парад духових оркестрів, всеукраїнське свято народного костюму «Жива традиція», виставка «Барви України», конкурс української сучасної естрадної пісні «Я артист-патріот».
Просмотров: 504 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0